Search
Close this search box.

Música a la Llum

Programa de conservació, posada en valor i difusió del patrimoni cultural musical

"Música a la llum", patrocinat per CaixaBank i organitzat pel IVC i la FSMCV

El programa “Música a la llum”, patrocinat per CaixaBank i organitzat per l’Institut Valencià de Cultura – Generalitat Valenciana i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), sorgeix per a col·laborar amb les societats musicals en la conservació, posada en valor i difusió de l’esplèndid patrimoni cultural custodiat als seus arxius.

Des de començament de 2017 un equip de tècnics, amb el suport dels responsables de cada societat, està recollint informació detallada sobre els arxius musicals i administratius de les bandes i qualsevol altre patrimoni d’interés. Tot això es dona a conéixer a través de la pàgina web del projecte, que pretén ser una eina per a investigadors, estudiants, membres de les societats i en general ciutadans interessats.

“Música a la llum”, que forma part del projecte CaixaBank Escolta València, realitza enregistraments sonors en col·laboració amb la Jove Banda Simfònica de la FSMCV, ha organitzat un congrés sobre el patrimoni custodiat per les societats musicals (desembre 2018) i prepara altres iniciatives per a convertir-se en el principal referent documental sobre la música de banda a la Comunitat Valenciana.