Search
Close this search box.

Nosaltres

La FSMCV agrupa a 557 societats musicals i les seues escoles de música (el 50% d’Espanya) amb 40.000 músics, 60.000 alumnes i més de 200.000 socis.

Les societats musicals, presents en el 95% dels municipis d’Alacant, Castelló i València de més de 500 habitants, conformen un projecte social i educatiu únic en el món i són el principal agent cultural de la Comunitat Valenciana segons la Universitat de València. La FSMCV va celebrar en 2018 el seu 50é aniversari.

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) és una entitat sense ànim de lucre que té com a objecte la unió entre les associacions que la integren per a promoure, difondre i dignificar l’afició, ensenyança i pràctica de la Música, potenciar l’associacionisme i proporcionar a la societat civil un mitjà de desenvolupament i articulació cultural.

Els destinataris de les activitats que realitza la FSMCV són les associacions que la componen i, per extensió, els músics i el públic en general.

Així mateix, la FSMCV assumeix la representació i defensa dels interessos generals de les seues societats federades davant de les institucions públiques i privades, i sol·licita les ajudes necessàries per a continuar l’ímproba labor cultural i docent de les seues associades.

En col·laboració amb les institucions, ofereix a la societat valenciana activitats culturals i facilita a tota la seua població les millors oportunitats d’accés al bé cultural musical.

“La FSMCV va celebrar en 2018 el seu 50é aniversari”