Search
Close this search box.

SOCIETATS MUSICALS SELECCIONADES PER A PARTICIPAR EN EL CICLE “BANDES A LES ARTS” 2022-2023

La comissió mixta integrada pel Palau de les Arts i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana fan pública la selecció de les sis societats musicals que participaran en l’onzena edició del cicle de concerts “Bandes a les Arts” durant el pròxim exercici 2022-2023.

11 de desembre de 2022

CENTRO INSTRUCTIVO MUSICAL TENDETES

UNIÓ MUSICAL DE CARLET

26 de febrer de 2023

UNIÓN MUSICAL DE MISLATA

SOCIEDAD MUSICAL “SANTA CECILIA” DE REQUENA

30 d’abril de 2023

SOCIETAT UNIÓ MUSICAL DE BENIMODO

AGRUPACIÓN ARTÍSTICO MUSICAL DE TAVERNES BLANQUES

Este programa permet anualment oferir concerts de les Societats Musicals federades dins de la programació del Palau de les Arts, en virtut del conveni subscrit entre la Federació i la Fundació Palau de les Arts.

Segons recullen les presents bases, per a participar en aquest cicle les Societats Musicals interessades han presentat un projecte en el qual es valora tant la qualitat de la proposta com la integració del repertori dins de la programació lírica de l’auditori. Al costat d’això, es tenen en compte altres factors com l’interés musical del repertori complet, la innovació de la proposta i l’aportació de valors associats a la igualtat de gènere, la intergeneracionalitat, l’atenció a la discapacitat o a col·lectius amb el risc d’exclusió social.

Com és habitual, els concerts d’aquest cicle es realitzaran a l’Auditori de les Arts. Cada data comptarà amb dos concerts: a les 12.00 hores i a les 17.00 hores.

Consulta ací el llistat de totes les societats musicals seleccionades i sol·licitants.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías