Search
Close this search box.

Acull l’exposició “Dones pioneres a les bandes valencianes”

Amb aquesta mostra fotogràfica recopilem experiències testimonials que permeten conéixer la història viscuda de la incorporació de les dones a les bandes de la Comunitat Valenciana. La intenció és continuar descobrint a aquelles dones pioneres que van formar part del fenomen musical fins i tot abans dels anys 80 i dels quals es tenen testimoniatges directes, com un impuls per a crear consciència de l’esforç que va suposar la incorporació de la dona al món de la música.

La mostra recorre la geografia de la Comunitat Valenciana a través de les societats musicals, que al seu torn, poden incorporar materials propis que permet anar dotant de contingut a aquesta, com un exemple de mostra col·laborativa, testimoniatge de la realitat del moviment de les societats musicals de la Comunitat Valenciana.

L’exposició és una mostra fotogràfica promoguda per les pròpies dones pioneres de les societats musicals sota la Comissió “Dones i Bandes”, i produïda per la FSMCV.

Si volen contribuir aportant nou material o acollir aquesta mostra durant 15 dies (aprox.) poden sol·licitar més informació a través del nostre correu electrònic: gestorsculturals@fsmcv.org.

image 3

Compartir:

Últimas noticias

Categorías