Search
Close this search box.

Bombes Gens oferix un descompte exclusiu en les entrades de “Dalí Cibernètic” per a tots els membres associats de la FSMCV

PVG 2993 high scaled

Bombas Gens Centre d’Arts Digitals i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana enceten una primera línia de col·laboració per desenvolupar i promoure activitats conjuntes que orbiten al voltant de la música, les arts digitals i la tecnologia.

Un dels primers resultats i objectius d’esta primera acció és facilitar l’accés dels membres de la FSMCV a l’oferta expositiva del centre. Amb el codi exclusiu FSMCVDALÍ, tots els associats de la Federació podran beneficiar-se d’un descompte del 15% en la compra de totes les entrades* de tipus adult, pack familiar 3 i pack familiar 4 per a l’exposició “Dalí Cibernètic”, a través del web bombasgens.com o a taquilla, fins al 31 d’agost. *(No acumulable amb altres promocions).

CODI: FSMCVDALI

DALÍ CIBERNÈTIC. VIATGE IMMERSIU PER LA MENT D’UN GENI (90’ aprox.) és un recorregut emocionant per les obres més reconegudes de Salvador Dalí des d’una perspectiva completament nova. L’exposició, que es va inaugurar a Barcelona i ha passat per altres grans ciutats del món com ara Londres, Berlin o Lisboa, arriba a Bombas Gens Centre d’Arts Digitals per commemorar el 120 aniversari del naixement de l’artista. Més de 50.000 persones ja han passat per la instal·lació en els primers mesos des de la seua apertura a València.

Veniu a descobrir un Dalí inèdit, el seu interés i les seues obsessions per tots els avanços tecnològics i científics de l’època i com això va impactar en la seua visió del món i de l’art.

Vos embarcareu en el vaixell d’un somni de Dalí i navegareu, literalment, pel seu pensament i paisatges artístics gràcies a la realitat virtual. Creareu i projectareu la vostra pròpia versió d’una obra de l’artista universal de Figueres. Viureu una experiència totalment immersiva i interactiva, en un espai expositiu de vora 2500 m2 amb projeccions 360º, instal·lacions digitals i altres recursos tecnològics. Una vivència única que està captivant a tots els públics.

LA MÚSICA DE DALÍ CIBERNÈTIC

La BSO original de l’exposició ha sigut creada pel compositor Rafel Planas

La música i els efectes sonors són un dels elements essencials en una exposició immersiva d’estes característiques. És gràcies a la música que s’aconsegueix un autèntic ambient envolvent, que fa vibrar i emocionar al visitant, convertint l’experiència també en un vertader viatge sensorial.

WhatsApp Image 2024 07 31 at 11.45.28

La BSO de l’exposició és una composició original de Rafel Plana en la qual es troben l’electrònica del segle XXI amb melodies i ritmes tradicionals i sonoritats d’instruments de cobla i altres com el piano, el violí, el violoncel o el contrabaix.

La gravació de les peces amaga algunes curiositats: Alguns dels instruments van ser gravats en el propi museu Dalí de Figueres o en la cripta del castell de Púbol on descansa el cos de Gala. Es van elegir estes ubicacions per buscar sonoritats diferents i acústiques especials. Ambdós espais afavorien una resonància única i mística que va ser molt inspiradora per als músics.

La música està disponible en les plataformes digitals Spotify, Apple music, Deezer i Amazon music.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías