Search
Close this search box.

La “Banda Simfònica Ciutat de València” debuta sobre els escenaris aquest divendres dia 8

Els Jardins del Palau de la Música acullen durant aquesta setmana un cicle especial de concerts gratuïts on la música de banda estarà protagonitzada per la “Banda Simfònica Municipal” i la recentment creada “Banda Simfònica Ciutat de València” que reuneix les bandes de música de la ciutat sota la direcció de Celia Torà Mateo, que s’uniran a bandes de rock i pop com a Revòlver, Sole Giménez, Badlands, Lisasinson, Julio Bustamante & Lavanda i Sienna.

Així, el divendres 8 d’octubre, la música de banda arribarà als Jardins del Palau a càrrec de la “Banda Simfònica Ciutat de València”, i el seu programa “Sons de festa”, sota la direcció de Celia Torà Mateo. El concert suposarà la primera actuació d’aquesta banda de recent formació compuesta per músics provinents de 15 societats musicals de la comarca de València ciutat i de la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la Ciutat de València (COSOMUVAL). S’interpretarà un programa d’obres molt coloristes i rítmiques de Ignacio Sánchez, Francisco Esteve, Saúl Gómez, Ramón García y Soler, Juan Bautista González, Francisco Valor, Rafael Mullor, Amando Blanquer, José Rafael Pascual, Enrique Alborch y José Padilla.

Abans d’això, la primera formació a pujar a l’escenari dels Jardins del Palau serà la Banda Simfònica Municipal, el 6 d’octubre, per a interpretar a les 19.30 hores el seu tradicional concert del 9 d’Octubre. Sota la direcció de Rafael Sanz-Espert, el públic assistent podrà escoltar marxes mores, pasdobles, danses i peces simfòniques de David Pont, Salvador Giner, Miguel Asensi Martín, Antonio Palanca, Bernardo Adam Ferrero, Óscar Navarro y el maestro Serrano.

Per a finalitzar el cicle, el dissabte 9 d’octubre, serà el torn dels grups valencians de rock i pop amb les actuacions a partir de les 19.00 hores de Julio Bustamente & Lavanda, Sole Giménez y Revólver. I finalment, el 10 d’octubre, també a partir de les 19.00 hores pujaran a l’escenari Lisasinson, Sienna y Badlands.

L’entrada és lliure i l’aforament és limitat. El públic pot aconseguir les seues localitats mitjançant reserva prèvia en la web del Palau: www.palauvalencia.com.

Programa

Compartir:

Últimas noticias

Categorías