Search
Close this search box.

La FSMCV obri convocatòria per a seleccionar cantants lírics per a la seua temporada 2023

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana obri el procés de selecció de cantants lírics per a participar en els pròxims concerts de la temporada que durà a terme la Jove Orquestra Simfònica, sota la direcció artística de Cristóbal Soler.

DSC03339

Requisits per a concórrer a les audicions:

Emplenar la sol·licitud a través del següent formulari, abans del dia 30 de gener de 2023:

https://forms.gle/7icpb1Ky4doTecb46

Tindre un màxim de 30 anys d’edat.

Aportar, a través d’un enllaç, un enregistrament consistent en dos fragments de lliure elecció (amb o sense acompanyament instrumental) d’un ària d’òpera i una romança de sarsuela.

Currículum amb fotografia.

La direcció artística de la Jove Orquestra Simfònica de la FSMCV podrà seleccionar entre les inscripcions rebudes als aspirants per a realitzar les audicions, que tindran lloc el dia 5 de març de 2023 a les 17.00 hores en la seu de l’entitat (Aquería Julià-Casa de la Música, C/Democràcia, 62 de València).

La prova consistirà en la interpretació d’un fragment d’un ària d’òpera i una romança de sarsuela, de fins a 5 minuts màxim de duració, amb o sense acompanyament de piano, triada d’entre tres propostes per l’aspirant.

Els cantants disposaran de piano per a la realització de les audicions, havent d’aportar pianista acompanyant i/o podran utilitzar qualsevol suport reproductor per a l’acompanyament.

Els concerts a realitzar seran el 2 d’abril de 2023 en sala Auditori del Palau de les Arts i el segon concert entre el 3 i 5 d’abril de 2023 en lloc a determinar.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías