Search
Close this search box.

La Societat Unió Musical de Polop de la Marina d’Alacant guanya la Secció Tercera del 135 Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” 2023

La Societat Unió Musical de Polop de la Marina d’Alacant, sota la direcció de José Vicente Algado Climent, i amb un total de 317,5 punts, ha resultat la guanyadora de la Secció tercera del 135 Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” 2023, que es desenvolupa a Les Arts. La Banda Sinfónica Especial Escuela de Música de Bello de Colòmbia, ha quedat en segona posició amb 290 punts, mentre que la Unió Musical d’Algímia de València ha ocupat el tercer lloc amb 271 punts.

Unió Musical Polop Marina. Foto Juan Margolles

Les obres obligades que han interpretat totes les bandes d’esta secció han sigut “Impulse Engine” de Carolyn Bremer i “El Baile de Luis Alonso” de Gerónimo Giménez amb arranjaments de José Luis Represas, en commemoració del centenari de la mort del compositor.

L’agrupació convidada mentre deliberava el jurat ha estat la Brass Band ESMAR de València, dirigida per Luis Gimeno Pérez, que ha comptat amb la participació del trompeta Rubén Marqués. La dotació dels premis per a la Tercera Secció són de 3.000 euros per a la guanyadora, 1.500 euros per a la segona i 1.000 euros per a la tercera.

Hui dijous concursaran en la Secció Segona, per ordre d’actuació, l’Associació Banda de Música de Manacor (Illes Balears), Centre Artístic Cultural “Verge de la Pau” d’Agost, Agrupació Musical d’Agullent i Sociedade Musical de Pevidém (Portugal).

El públic té l’oportunitat de seguir el certamen en directe a través de Streaming, amb un enllaç específic que figura en la pàgina web del certamen www.cibm-valencia.com.

Font: Ajuntament de València. Més info en www.valencia.es i www.cibm-valencia.com

Foto: Unió Musical Polop Marina / Juan Margolles

Compartir:

Últimas noticias

Categorías