Search
Close this search box.

Tornen els Cursos per a Bandes Simfòniques de Berklee València i l’Institut Valencià de Cultura

Berklee València i l’Institut Valencià de Cultura renoven, un any més, el seu conveni de col·laboració per a la integració de les societats musicals de la Comunitat Valenciana en els cursos de Berklee a València. En l’oferta formativa per al 2023, s’inclouen un curs d’arranjaments i composició i un curs de direcció. Tots dos cursos, destinats exclusivament als membres de les societats musicals federades en la FSMCV, són gratuïts, sense cost de matrícula.

Tots dos cursos, que es realitzaran de manera presencial, tindran dues modalitats: actiu, i oïdor. Per a la primera modalitat hi haurà 8 places disponibles per curs, mentre que per a l’última, les places estaran obertes fins a completar aforament. En el moment de la inscripció, que pot realitzar-se a través de la web de Berklee València, s’haurà d’especificar la modalitat de preferència.

En el curs de composició i arranjaments, l’alumnat actiu tindrà l’oportunitat de treballar en un arranjament o peça que serà interpretada per la Societat Musical Eslava d’Albuixec, dirigida al seu torn per l’alumnat actiu del curs de direcció. Aquest curs, comptarà amb els professors de Berklee València Enrique Hernandis, Daniel Flors i Vicente Ortiz Gimeno, així com amb el compositor i professor del Conservatori Professional de Música de Torrent Francisco Zacarés, o el compositor, director de la Societat Musical “La Primitiva” de Rafelbunyol i subdirector de la Banda Municipal de Barcelona Ximo Tarín.

Per part seua, Pablo Marqués Mestre serà el professor a càrrec del curs en l’especialitat de direcció, en el qual, els alumnes disposaran d’una sèrie de sessions d’assaig en les quals treballaran un repertori que inclou peces de Giuseppe Verdi, Ximo Tarín, Darius Milhaud, Vincent Persichetti o John Barnes Chance. Les sessions d’assaig i el concert de clausura, que tindrà lloc a les 18:00h el divendres 14 de juliol, a l’Auditori Luis Monzonís, es realitzaran al costat de la Banda Simfònica de l’ESMAR.

El termini de presentació de sol·licituds per a aquells que estiguen interessats està obert fins a les 23:59h del 15 de juny de 2023. Els i les alumnes seleccionats per a formar part del curs tant en la modalitat activa com oïdora, es comunicaran el 19 de juny de 2023.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías