Search
Close this search box.

La Diputació de Castelló publica les bases del XL Certamen Provincial de Bandes de Música

La Diputació de Castelló ha publicat l’aprovació de les bases de la convocatòria del 40è Certamen Provincial de Bandes de Música a celebrar el 2017.

Les bases completes del XL Certamen Provincial de Bandes de Música han estat publicades al Butlletí Oficial de la Província de Castelló nº 154 de 22 de desembre del 2016.

Podran participar a aquest Certamen les Bandes de Música que pertanyen a societats musicals federades de la província de Castelló, atenent als requisits i normativa del Reglament sobre Certàmens aprovat en la XLI Assemblea General de la FSMCV i el conveni entre la Diputació i la FSMCV.

Les bases estableixen quatre seccions pel que fa a la participació al Certamen:

  • 1ª secció: bandes d’entre 71 i 90 músics
  • 2ª secció: bandes d’entre 51 i 70 músics
  • 3ª secció: bandes entre 41 i 50 músics
  • 4ª secció: bandes entre 31 i 40 músics

El director i l’abanderat no computaran com a places de la banda.

El nombre màxim de bandes participants serà de 3 per a la secció primera, 5 per a la segona, 5 per a la tercera i 2 per a la quarta, amb una banda de reserva per cadascuna de les seccions.

Inscripció

Les bandes que complisquen els requisits i estiguen interessades a participar al Certamen hauran de fer la inscripció mitjançant el model de sol·licitud adreçada a l’Excm. Sr. President de la Diputació de Castelló, i presentar-la al Registre General d’entrada de la Diputació de Castelló, de 8 a 14h, abans del dia 6 de febrer.

Audicions

Les bandes seleccionades per a participar al Certamen realitzaran les audicions segons l’ordre que es determinarà per sorteig. Les audicions es realitzaran els dies 22 i 23 d’abril del 2017, en horari encara per determinar, a l’Auditori Palau de Congressos de Castelló.

Cada banda haurà d’interpretar dues obres, una obligada i una altra de lliure elecció de màxim 22 minuts. Abans del concurs, cadascuna de les bandas interpretarà un pasdoble no puntuable d’un compositor de la província de Castelló, la durada del qual no podrà ser superior a 5 minuts.

Les obres obligades seran les següents:

  • 1ª secció: El sombrero de tres picos, Suite nº 2, de Manuel de Falla.
  • 2ª secció: Impressions simfòniques, d’Ivan Romero Fuentes.
  • 3ª secció: Onco’s (poema sinfónico), d’Antonio Ruda Peco.
  • 4ª secció: El dorado, Suite sinfónica, de Carlos Valles Donate.

PDF de les bases de la convocatòria al XL Certamen Provincial de Bandes de Música de Castelló.

Model de sol·licitud per a la inscripció.

 

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías