Search
Close this search box.

La Societat Musical «La Paz» convoca el IV Certamen de Composició Musical «Sant Joan d’Alacant»

Amb data 24 de gener de 2022 la Societat Musical «La Paz» convoca el IV Certamen de Composició Musical «Sant Joan d’Alacant» en la modalitat de Pasdoble-Himne. Els treballs podran presentar-se fins a les 20.00 hores del 31 de maig de 2022 tal qual s’indica en les bases.


L’entitat musical, en col·laboració amb l’Ajuntament de la vila de Sant Joan d’Alacant, aposta una vegada més pel talent jove en pro de l’ampliació del patrimoni musical del municipi.


L’obra guanyadora, que portarà com a títol “Sant Joan en Festes”, serà triada per un jurat popular en el concert de festes que tindrà lloc el pròxim 2 de setembre Posteriorment s’encarregarà la lletra que conformarà, al costat de la partitura, l’himne de les festes en honor al Santíssim Crist de La Pau, regal de l’entitat musical al poble de Sant Joan.


L’edició de les partitures i del posterior CD de la col·lecció ‘Música per al Poble de Sant Joan’, que inclourà la peça guanyadora, comptarà amb el segell editorial i discogràfic de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana: FSMCV-PRODUCCIONS i FSMCV-EDICIONS.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías