Search
Close this search box.

Societats Musicals seleccionades per a participar en el cicle “Bandes a les Arts” 2022

La comissió mixta integrada pel Palau de les Arts i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana fan pública la selecció de les sis societats musicals que participaran en la desena edició del cicle de concerts “Bandes a les Arts” durant l’any vinent 2022.

23 de gener de 2022:

SOCIEDAD MUSICAL “SANTA CECILIA” DE REQUENA

SOCIEDAD MUSICAL “LA ARTÍSTICA” DE CHIVA

10 d’abril de 2022:

SOCIEDAD JUVENTUD MUSICAL DE FAURA

UNIÓ MUSICAL D’ALDAIA

22 de maig de 2022:

SOCIETAT MUSICAL LA LLOSA DE RANES

ATENEO MUSICAL SCHOLA CANTORUM DE LA VALL D’UIXÒ

Este programa permet anualment oferir concerts de les Societats Musicals federades dins de la programació del Palau dels Arts, en virtut del conveni subscrit entre la Federació i la Fundació Palau de les Arts.

Segons recullen les presents bases, per a participar en aquest cicle les Societats Musicals interessades han presentat un projecte en el qual es valora tant la qualitat de la proposta com la integració del repertori dins de la programació lírica de l’auditori. Al costat d’això, es tenen en compte altres factors com l’interés musical del repertori complet, la innovació de la proposta i l’aportació de valors associats a la igualtat de gènere, la intergeneracionalitat, l’atenció a la discapacitat o a col·lectius amb el risc d’exclusió social.

Com és habitual, els concerts d’aquest cicle es realitzaran a l’Auditori i en el Teatre Martín i Soler del Palau de les Arts. Cada data comptarà amb dos concerts: a les 12.00 hores i a les 17.00 hores.

Consulta ací el llistat de totes les societats musicals seleccionades i participants.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías