Search
Close this search box.

V Edició del Concurs de Composició Didàctica de la Província d’Alacant per a Banda de Música

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) convoca, amb el recolzament de la Diputació d’Alacant, la V Edició del Concurs de Composició Didàctica de la Província d’Alacant per a Banda de Música.

Podran participar al concurs tots els/les compositors/es que ho desitgen, amb independència de la seua província de residència.

S’estableix un premi dotat amb 3.000,00 euros i un accèssit dotat amb 1.000,00 euros, concedits amb el recolzament de la Excma. Diputació d’Alacant

Amb la finalitat de promoure la difusió de les obres guardonades, cap destacar que l’autor/a de l’obra guanyadora autoritzarà a les bandes juvenils de les Societats Musicals a interpretar la seua composició al marc el FESTIVAL MÚSICA I FAMÍLIA organitzat per la FSMCV.

A més, dita obra s’editarà baix el segell editorial federal “FSMCV Edicions” per a la seua major difusió dins del col·lectiu de les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

Les candidatures es remetran per correu postal o presentaran en mà a les oficines de la FSMCV ( Carrer Sorní, 22-1º – 46004 València) del 12 d’agost al 15 d’octubre donant-se a conèixer la fallada del jurat abans del 15 de novembre de 2019.

Qualsevol dubte o qüestions al voltant del present concurs seran ateses a través del correu electrònic a la direcció fsmcv@fsmcv.org

Més informació:

Compartir:

Últimas noticias

Categorías