Search
Close this search box.

Creació i concert de la Jove Banda Simfònica de la comarca Safor-Valldigna de la FSMCV

La delegació comarcal de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana a la Safor-Valldigna posa en marxa una novedosa activitat mai realitzada a aquest territori: Es tracta de la creació d’una Jove Banda Simfònica, una nova unitat artística que permetrà als joves d’aquesta comarca participar en una formació musical d’aquestes característiques per tal de conèixer de primera mà el seu funcionament, així com participar en concerts i cites musicals.

Les músiques i els músics que formen part del projecte es donaran cita a una trobada els dies 22 i 23 de juny de 2019, dissabte i diumenge, una vegada ja finalitzat el calendari lectiu del curs escolar. El diumenge 23 de juny a les 12:30 hores tindrà lloc el primer concert de la Jove Banda Simfònica Safor-Valldigna a l’Auditori de Vilallonga dins del programa d’Activitats Comarcals 2019 que duu a terme la Federació de Societats Musicals.

Cartel Genérico JBC Safor redes

La FSMCV Safor-Valldigna aposta fort per aquest nou projecte i per això ha volgut que es faça càrrec d’aquesta nova formació musical el prestigiós director Andrés Valero Castell.

El concert del diumenge estarà presentat pel periodista Miguel Ángel Picornell i comptarà amb professors i professores especialistes en els instruments que conformaran la Jove Banda Simfònica.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías