Search
Close this search box.

Les Escoles de Música de la Foia de Buñol-Chiva reuneixen més de 1000 persones a Alborache

Alborache.-16.11.2022.- Les escoles de música de les Societats Musicals de la Foia de Buñol-Chiva i més de 1.000 persones es van reunir diumenge passat a Alborache per a celebrar la XX Trobada Comarcal d’Escoles de Música organitzat per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV). Una jornada musical, lúdica, plena de color i de vida en la qual el protagonisme va ser per als alumnes i alumnes d’aquestes escoles i en la qual l’Ajuntament d’Alborache va dedicar tot el seu esforç perquè totes les persones passaren un dia inoblidable.

Per a això, el consistori va treballar juntament amb la SIM d’Alborache per a facilitar el desenvolupament i la consecució de tots els actes programats, tant econòmicament com amb la participació directa de tot l’equip de govern municipal en l’esdeveniment.

Així mateix, per a la jornada es va programar un ampli programa d’activitats com: jocs, tallers… tampoc va faltar la desfilada dels alumnes de les escoles de música per tot el municipi, i el tradicional tancament de l’acte en el qual tots interpretaran conjuntament “València” de Padilla. Així mateix, des de l’Ajuntament es va organitzar per al menjar de germanor una paella gegant per a totes i tots els assistents i es va entregar a cada participant una placa commemorativa de la jornada.

“Ens hem implicat al màxim en aquest vint aniversari de la trobada musical, perquè volíem donar-li la rellevància que es mereixia”, ha assenyalat l’alcaldessa d’Alborache, Paqui Collado, qui a més ha agraït la disposició i el bon fer de totes les escoles de música comarcals i de les autoritats en aquesta jornada musical.

Finalment, la primer edil, ha mostrat les seues satisfacció pel resultat de la trobada, ja que “va ser un dia inoblidable” i ha ressaltat que tot això “no haguera pogut eixir tan bé sense el treball i la implicació de tot l’equip de govern”

Compartir:

Últimas noticias

Categorías