Search
Close this search box.

Sis societats musicals protagonitzen la nova temporada de ‘Bandes a Les Arts’

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i el Palau de les Arts Reina Sofia comencen la temporada número dotze de ‘Bandes a Les Arts’, el cicle que presenta a formacions federades de tot el territori en l’emblemàtic auditori de València, vinculant-les amb la temàtica programada per Les Arts.

Sis noves agrupacions participen en esta edició, que se celebrarà en l’escenari de l’Auditori. Com és habitual els concerts seran en diumenge, en un programa doble amb recital al matí (12.00) i a la vesprada (17.00). Les primeres bandes a actuar ho faran este pròxim diumenge, 26 de novembre, i seran l’Associació Unió Musical Bocairent i la Unión Artística Musical de Montroi.

Bandes story 26nov 2

Després d’elles, el cicle s’estendrà fins a la primavera de 2023 El 28 de gener pujaran a l’escenari de Les Arts les formacions de la Societat Musical La Nova de Xàtiva (12.00) i de la Unió Musical Lira Borriolenca (17.00). Finalment, el 9 de juny tancaran el cicle la Unión Musical Vallduxense (12.00) i el Centre Instructiu Musical Alfafar (17.00).

Estes agrupacions seran les protagonistes de la nova temporada d’un cicle que celebra onze edicions d’aliança entre el Palau de les Arts i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. ‘Bandes a Les Arts’, permet oferir concerts oberts a tots els públics per part de les societats musicals de la Comunitat Valenciana emmarcats en la temporada de Les Arts. Els concerts són gratuïts i les entrades es poden reservar en la web o adquirir en la taquilla de Les Arts.

Un repertori vinculat a Les Arts

Les societats musicals participants interpreten un repertori relacionat amb les propostes artístiques de Les Arts. Per a participar, les agrupacions interessades han presentat un projecte en el qual s’ha valorat tant la qualitat de la proposta com la integració del repertori dins de la programació lírica de l’auditori, coincidint amb els compositors programats per a cada temporada. Juntament amb això, s’han tingut en compte altres factors com l’interés musical del repertori complet, la innovació de la proposta i l’aportació de valors associats al col·lectiu de societats musicals.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías