Search
Close this search box.

TORNA EL CICLE “BANDES A LES ARTS”

Comença la 12a edició del Cicle “Bandes a les Arts” que organitza la Fundació de la Comunitat Valenciana Palau de les Arts amb l’assessorament de la FSMCV. Aquesta campanya permet anualment oferir concerts de les societats musicals federades dins de la programació del Palau de les Arts Reina Sofia.

El termini d’inscripció comença hui dia 4 de juliol de 2023 i finalitzarà el 18 de setembre de 2023, tots dos inclusivament.

Els concerts tindran lloc els dies 26 de novembre de 2023, 28 de gener de 2024 i 9 de juny de 2024.
En cada data es realitzaran dos concerts, sent les hores d’inici a les 12.00 i a les 17.00 hores, a càrrec de dues societats musicals diferents.

Les societats musicals que desitgen participar en el cicle “Bandes a les Arts” seleccionaran quina és la seua data preferida entre totes aquestes, marcant un ordre de preferència entre elles, o bé marcant exclusivament una d’elles. Solament s’assignarà una data per societat musical.

Les societats musicals hauran d’emplenar el corresponent procés d’inscripció (en què s’especificarà la data o dates triades, horari de participació, nom del projecte, societat musical que el presenta i nombre de músics). Al costat de la inscripció, es pujarà a la plataforma el projecte amb el qual les societats musicals concorreran al procés de selecció.

La selecció es farà pública el 22 de setembre de 2023 en la pàgina web de la FSMCV.

Poden trobar més informació sobre el procés de participació en el següent enllaç: https://fsmcv.org/vl/campanyes/bandes-a-les-arts/.

45. Concierto Bandes a Les Arts

Compartir:

Últimas noticias

Categorías