Search
Close this search box.

Concert en família amb Pere i el Llop

Vila-real, 16 de juny de 2016

L’Orquestra Supramúsica, en col·laboració amb l’Escola Municipal de Teatre i Arts de Carrer i la banda de música de la Unió Musical la Lira de Vila-real, preparen la segona edició del «Concert en Família», cicle encetat el darrer any amb El carnaval dels animals, de Camille Saint-Säens.

En aquesta ocasió s’abordarà una dramatització del conte musical Pere i el Llop, del compositor rus Serguei Prokófiev, en la qual els músics de l’orquestra, amb els alumnes de l’EMTAC, donaran vida als personatges d’aquesta entranyable història.

El concert tindrà lloc a la sala d’actes de la Fundació Caixa Rural de Vila-real, el diumenge 19 de juny, a triar entre dues sessions, a les 10.30 h i a les 12.30 h. El preu de l’entrada és de 5 € i els menors de dos anys tindran l’entrada de franc. La venda d’entrades serà anticipada, i es podran adquirir en la seu de la Unió Musical la Lira, carrer del Comte Albay, 21, al despatx de l’escola a la planta baixa, el dijous 16 de juny, de 17.00 h a 20.30 h. i el dissabte 18 de juny, de 10.00 a 13.00 h. Així mateix, en el cas que no es puga acudir cap dels dies indicats, es podrà reservar entrada mitjançant els contactes que més avall s’indiquen:

Orquestra Supramúsica

Unió Musical la Lira – Escola de Música

Tel. 650568966

Correu electrònic: orquestrasupramusica@gmail.com, umlalira.escola@gmail.com

Compartir:

Últimas noticias

Categorías