Search
Close this search box.

IX edició del Festival de Bandes Juvenil a Genovés

Genovés, 28 d’abril de 2016

El proper dissabte 30 d´abril es realitza el IX Festival de Bandes Juvenils de la CIUM de Genovés amb la participación de Banda Juvenil de “La Nova” d´Olleria.Sera a les 19,30 hores al Auditori Municipal de Genovés.

“Des de la CIUM de Genovés sempre s´ha intentat promocionar unes agrupacions tan fonamental com les bandes juvenils mijantçant aquest tipus d´esdeveniments. Creguem que els festivals de bandes juvenils són un punt d´encontre cultural i intercanvi musical on els nostres joves poden veure i escoltar les altres realitats, diferents maneres de treballar o altres conceptes musicals que enriquiran la seua formació”, aseguren des de la societat.

Actualment la banda juvenil compta aproximadament amb 50 músics, amb un elevat tant per cent en l’escola de Música i en el conservatori. Al setembre del 2004 la banda juvenil passa a ser dirigida per D. Juanjo Gallego i Montell. Desde aleshores s´han fet diversos festivals, intercanvis i concerts pedagògics per a diferents tipus de public. Si be cal destacar lal participació al Festival de Bandes de les festes del Crist de Genovés, en la seua XXa edició, i on va ser convidada per la seua trajectòria als últims anys. El darrer any actuà al festival de La Nova de Xàtiva i al de Muro d´Alcoi.

 

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías