Search
Close this search box.

La Plaça del Cid de Xàtiva acollirà el Festival de Bandes Juvenils organitzat per la Primitiva Setabense

Xàtiva, 21 de juny de 2016
La Plaça del Cid de Xàtiva acollirà aquest divendres el Festival de Bandes Juvenils organitzat per la Societat Musical La Primitiva Setabense amb la participació de la banda juvenil d’aquesta mateixa societat i de la banda jove de la Unió Musical de Montesa. El festival s’iniciarà a les 22 h. És d’assistència lliure i gratuïta.

Aquest festival entra dins de la Campanya d’Intercanvis musicals patrocinats per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, Culturarts, i la Generalitat Valenciana, comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xàtiva.

La banda jove de la Unió Musical de Montesa estarà dirigida pel setabense Paco Albero Belda. La banda juvenil de la “Música Vella” estarà dirigida pel seu titular Paco Roca. Actuant a més, com a director convidat, Jordi Durà, músic de la Primitiva i director de la banda i orquestra infantil d’aquesta societat.

La banda de Montesa interpretarà el pasdoble “La vereda” de Óscar Navarro, “Aralk” de Francisco Valor i “El ciclo de los ríos” de A.Malando. La banda de Primitiva Setabense oferirà un programa compuesto por “A little concert suitede Alfred Ree, “Utopía” de Jacob de Haan, i “Disney Fantasy”, de Naoiro Iwai.

La Societat Musical està celebrant durant aquests dies les audicions fi de curs de la seua escola de música, en el seu saló d’assajos, des de les 19 h.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías