Search
Close this search box.

La Primitiva d’Alcoi llança el seu nou CD del concert del Dia de Ramos “Rams de Música II”

Alcoi, 19 d’abril de 2016

Un concert emblemàtic de la Corporació Musical Primitiva d’Alcoi és el del Diumenge de Ramos.  Són molts els qui han gaudit d’aquests concerts al llarg de la seua històri, desde 1940, i per a seguir gaudint-los cada dia la Corporació Musical Primitiva ens acosta el segon volum de Rams de música, un CD amb peces interpretades en diferents concerts del Diumenge de Ramos.

El director de la Primitiva d’Alcoi, Àngel Lluís Ferrando, va accedir a aquest càrrec l’any 2007. L’any 2013 van realitzar un primer volum en el qual s’arreplegaven peces interpretades en els concerts del Diumenge de Ramos des de 2008 a 2012, i ara arriben amb un segon cd en el qual arrepleguen interpretacions en concerts des de 2009 a 2015. Es va apostar per començar en 2008, ja que l’any anterior encara es va celebrar en el Teatre Salesianos, i es va optar per valorar tots els que ja s’han desenvolupat en el Calderón.

Les peces d’aquesta edició són El Noticiero Regional, pasdoble de Evaristo Pérez Monllor; Entrada cristiana de Elda, marxa cristiana de Joan E. Canet i Todolí; Moros y Cristianos, marxa mora de Camilo Pérez Monllor; Ernesva, marxa de Ricardo Dorado Janeiro; Cruïlla de cors, marxa cristiana d’Àngel Lluís Ferrando Morales; A Don Camilo, poema simfònico d’Eduard Terol i Botella; Anselmo Aracil, pasdoble de José Espí Ulrich; El desgavellat, de Julio Laporta Hellín; L’ambaixador, marxa mora de Amando Blanquer Ponsoda; Fontinens, marxa-pasdoble de Camilo Pérez Laporta; Xema almogàver, marxa cristiana de Rafael Mullor Grau; Abencerrajes y Cegríes, marxa múslime de Gonzalo Blanes Colomer, i com a peça de regal L’entrà dels moros, de Camilo Pérez Monllor.
Rams de música està disponible en punts de venda de premsa fins a final d’abril. Alternativament es pot adquirir la tienda de El Nostre Ciutat o posant-se en contacte amb la Banda Primitiva d’Alcoi.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías