Search
Close this search box.

La Societat Musical La Pau de Sant Joan d’Alacant ofereix dues concerts per a commemorar el quart centenari de la mort de Miguel de Cervantes

Aquest mes d’abril la societat musical La Pau té una cita amb els llibres. La banda titular, dirigida per Joan Espinosa, comptarà amb la col·laboració del narrador Juan Antonio Olmedo qui convertirà la festa del llibre en un espectacle literari musical.

Els dos concerts que oferirà l’entitat els dies 22 i 24 d’abril, commemoren el quart centenàri de la mort de Miguel de Cervantes. El divendres 22, a les 21h, la banda oferirà el primer concert en l’auditori del complex cultural Las Cigarreras d’Alacant en el marc de la XXI campanya Música Als Pobles de la Diputació d’Alacant. Amb aquest concert La Pau també fa homenatge a la foguera La Ceràmica d’Alacant per la seua 20 aniversari. El diumenge 24 a les 12h la banda repetirà el concert en l’auditori de la casa de cultura de Sant Joan sota el patrocini de la regidoria de cultura.

Tres obres relacionades amb els textos de tres autors seran l’eix principal de l’acte.

“El Quijote” del compositor valencià Ferrer Ferrán, “El Cantar del Mío Cid” del compositor d’Algemesí Adam Ferrero i “La noche del bombardeo” del músic i compositor local Arturo Albero. “El Quijote” és una fantasia simfònica composta per a commemorar el cuart centenari de la creació d’aquesta obra.

“El Cantar de Mío Cid” és un poema simfònic també amb narració, en quatre parts, amb text de Carlos Frübeck de Burgos.

L’obra del músic local recrea amb música i lletra el poema d’Isidro Buades “La noche del Bombardeo” composta en homenatge pel XX aniversari del seu nomenament com a cronista oficial de la vila.

CONCERTS COMMEMORATIUS

Cuart Centenari de la mort de Miguel de Cervantes

Banda titular de la Societat Musical La Pau de Sant Joan d’Alacant

dirigida per Joan Espinosa Narrador: Juan Antonio Olmedo
Auditori del centre cultural Las Cigarreras d’Alacant

DIVENDRES 22 d’abril de 2016 a les 21h. ENTRADA LLIURE LIMITADA A l’AFORAMENT
Auditori Antonio Gil de la Casa de Cultura de Sant Joan

DOMINGO 24 d’abril de 2016 a les 12h. ENTRADA LLIURE LIMITADA A l’AFORAMENT

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías