Convocada la 20a edició dels Premis EUTERPE

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana convoca un any més els Premis Euterpe amb la finalitat d’homenatjar a la música valenciana.

La Federació com a institució bàsica i fonamental en la defensa i representació de l’associacionisme musical valencià, convoca anualment els Premis Euterpe amb la finalitat d’homenatjar la música valenciana i d’establir una millor i més fluida comunicació amb les diferents entitats polítiques, socials i econòmiques, i amb el públic, en general.

A través del lliurament d’aquests guardons, la FSMCV pretén reconèixer el treball i iniciatives del col·lectiu de societats musicals, incloent així mateix a persones que interpreten música, que l’ensenyen, que la componen i que la dirigeixen, així com a institucions i mitjans de comunicació vinculats amb la música i la cultura.

En esta 20a edició s’han establit quatre categories:

– Premi Euterpe a la participació federal
– Premi Euterpe a la dedicació a la seua Societat Musical
– Premi Euterpe a la institució o empresa pública o privada
– Premi Euterpe per la contribució a la igualtat de gènere en l’ambit de la Música Valenciana

La presentació de candidatures es realitzarà mitjançant l’enviament a la FSMCV, a través del correu electrònic fsmcv@fsmcv.org del formulari de presentació de candidatures, emplenat íntegrament segons corresponga en cada apartat en el qual es participe abans del 15 de setembre de 2019 a les 14’00h.


Descarrega el formulari de presentació de candidatures

Descarrega les bases dels Premis Euterpe 2019

Compartir:

Últimas noticias

Categorías