Search
Close this search box.

Convocada la 20a edició dels Premis EUTERPE

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana convoca un any més els Premis Euterpe amb la finalitat d’homenatjar a la música valenciana.

La Federació com a institució bàsica i fonamental en la defensa i representació de l’associacionisme musical valencià, convoca anualment els Premis Euterpe amb la finalitat d’homenatjar la música valenciana i d’establir una millor i més fluida comunicació amb les diferents entitats polítiques, socials i econòmiques, i amb el públic, en general.

A través del lliurament d’aquests guardons, la FSMCV pretén reconèixer el treball i iniciatives del col·lectiu de societats musicals, incloent així mateix a persones que interpreten música, que l’ensenyen, que la componen i que la dirigeixen, així com a institucions i mitjans de comunicació vinculats amb la música i la cultura.

En esta 20a edició s’han establit quatre categories:

– Premi Euterpe a la participació federal
– Premi Euterpe a la dedicació a la seua Societat Musical
– Premi Euterpe a la institució o empresa pública o privada
– Premi Euterpe per la contribució a la igualtat de gènere en l’ambit de la Música Valenciana

La presentació de candidatures es realitzarà mitjançant l’enviament a la FSMCV, a través del correu electrònic fsmcv@fsmcv.org del formulari de presentació de candidatures, emplenat íntegrament segons corresponga en cada apartat en el qual es participe abans del 15 de setembre de 2019 a les 14’00h.


Descarrega el formulari de presentació de candidatures

Descarrega les bases dels Premis Euterpe 2019

Compartir:

Últimas noticias

Categorías