Search
Close this search box.

El President de la Generalitat entregarà en Santa Cecília els Premis Euterpe de la FSMCV

Amb motiu de la celebració el pròxim dimecres 22 de novembre del Dia de Santa Cecilia, patrona de la música, el President de la Generalitat rebrà a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) per a fer lliurament dels seus XVIII Premis Euterpe 2017.

Aquests premis són convocats per la FSMCV anualment amb la finalitat d’homenatjar a la música valenciana i d’establir una millor i més fluïda comunicació amb les diferents entitats polítiques, socials, econòmiques i amb el públic, en general. Amb aquests premis, la FSMCV pretén mantenir un esforç col·lectiu que siga mereixedor d’un reconeixement cada vegada major no solament dels candidats i els premiats, sinó de tots aquells que aposten decididament per mantenir, impulsar i desenvolupar la cultura musical valenciana.

Com es va anunciar en l’última Assemblea General de la Federació celebrada a Elda, els guardonats en la XVIII edició dels Premis Euterpe són:
Premi Euterpe a la participació federal: Unió Musical de Muro (Alacant)
Premi Euterpe a la dedicació a la seua Societat Musical: Eduardo Aracil Monllor (Societat Unió Musical i Artística de Saix) ex aequo amb Ramón Hernández Yago (Banda Simfònica Cercle Catòlic de Torrent)
Premi Euterpe a la institució o empresa pública o privada: Ajuntament de Llíria
Premie Euterpe extraordinari de la Junta Directiva: Juan Vicente Mateu Alemany

Ordre del dia: actuacions per a commemorar el Dia de Santa Cecilia en el Palau de la Generalitat

Les activitats per a la celebració del Dia de Santa Cecilia el 22 de novembre per part de la FSMCV començaran a les 12.00h amb una actuació d’un Grup de Càmera en la porta del Palau de la Generalitat (C/Cavallers.) que tindrà una hora de durada.

Aquestes continuaran a les 18.50h amb un cercavila de la Jove Banda Simfònica (JBS) de la FSMCV, que està integrada per músics d’entre 18 i 25 anys, des de la Plaza dels Furs fins al Palau de la Generalitat.

A continuació es realitzarà la recepció per part del President de la Generalitat a la Junta Directiva de la FSMCV i es lliuraran els XVIII Premis Euterpe.

Finalment, l’acte serà clausurat per un breu concert de la JBS, dirigida per Pere Vicalet, que interpretarà peces de compositors valencians i obres molt vinculades a la nostra Comunitat i a les Societats Musicals com són el cercaviles “Xàbia”, “Yakka” o “Música i Poble” de Ferrer Ferran.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías