Search
Close this search box.

Agenda de la Societat Musical l’Artística Manisense

47é Festival de Bandes Ciutat de Manises
Dissabte 2 de juliol, a les 21:30 hores, L’Artística Manisense organitza l’edició número 47 del Festival de Bandes Ciutat de Manises. Enguany comptarem com a convidades amb les bandes del Centre Instructiu Musical de Mislata i de la Societat Musical La Primitiva de Rafelbunyol, a més de amb la nostra Banda Simfònica.

L’Orquestra tanca la seua temporada amb un concert a Higueruelas

Dissabte 9 de juliol – 19:30 h
Plaça de l’església d’Higueruelas

Estrena de Trittico Eclettico de Johan de Meij

Dissabte 23 de juliol – 19:00 h
Teatre de la Unióe Musical de Llíria

Solista: Arno Piters
Director: Bram Sniekers
Director convidat: Johan de Meij

ENTRADA LLIURE I GRATUÏTA

Vine a veure’ns en autobús: Els socis i sòcies, i els acompanyants dels músics, poden reservar ja la seua plaça gratuïta d’autobús per anar a Llíria el pròxim 23 de juliol. Reserva la teua plaça en secretaria (de dilluns a divendres de 16:00 a 20:00h) o a través del següent formulari.

Masterclass amb Arno Piters: inscripció oberta

La masterclass es durà a terme els dies 20 i 21 de juliol a L’Artística Manisense i inclou dues classes de 45 minuts cadascuna. Els músics i músiques de L’Artística Manisense podran inscriure’s en la classe en exclussiva per a ells el dia 22 de juliol.

Matricula’t ara i aprofita el preu reduït: Si t’inscrius a la masterclass amb Arno Piters fins al 10 de juliol, podràs beneficiar-te d’un preu reduït de 150 €.

Més informació

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías