Search
Close this search box.

ALBAL ACULL LA XXII TROBADA DE BANDES JUVENILS DE L ’HORTA SUD

Vora 1.300 músics joves ple naran el poble. Serà la primera edició que se celebre a Albal. Comp Comptarà amb una entrada de bandes que recorrerà el casc històric del municipi , i una macrobanda a la Plaça del Jardí dirigida pel m úsic albalenc, Julio José Puchalt Hervás.

El dissabt e 30 de setembre per la vesprada, Albal acollirà la XXII Trobada de Bandes Juvenils de l ’Horta Su d. Les societats musicals de la comarca acudiran amb les seues bandes juvenils a Albal per a participar d’aquest encontre, un a data de referència per al moviment de les societat s musicals a l ’Horta Sud. A més a més, serà la primera vegada que se celebre aquest esdeveniment en Albal, fet pel qual enguany la Trobada compta amb un valor especial per al poble i per a la societat musical amfitriona, la Societat Joventut Musical d ’ Albal.

La Trobada començarà amb l ’entrada de bandes juvenils, en la qual les bandes desfilaran interpretant distints pasdobles. Aquesta recorrerà el casc històric del poble: començarà al carrer Sant Roc, i passarà per la Torre àrab, l ’Església de la Mare de Déu dels Àngels, el Mercat, fins arribar a la Plaça del Jardí. Una vegada finalitzada l ’entrada de bandes, totes les bandes juvenils de la comarca faran una macrobanda, en la qual interpretaran alhora el famós pasdoble “Valencia’’, de José Padilla. Ho faran sota la batuta de Julio José Puchalt Hervás, director de la banda juvenil de la Societat Joventut Musical d ’Albal i distingit músic del poble. La Trobada conclourà amb un sopar de germanor al CEIP Juan Esteve.

Es tracta d ’una de les activitats comarcals que duen a terme les societats musical de l ’Horta Sud en la seua agenda federal. Vora 1.300 músics joves de la comarca es trobaran per a celebrar la música que fan dia a dia a les seues societats musicals, reconegudes amb la resta de societats de la Comunitat Valenciana com a Bé d’Interés Cultural i Manifestació Representativa del Patrimoni Cultural Immaterial. Molts d’aquestos músics, eixiran per primera vegada a desfilar amb el seu instrument pel carrer . Així, esdevé una cita amb un valor simbòlic important per la que molts dels músics de l’Horta Sud tenen una forta estima.

L’organització de la Trobada ha comptat amb la participació de la junta comarcal de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), la Societat Joventut Musical d’Albal i l ’Ajuntament d’Albal.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías