Search
Close this search box.

Buñol completa la meitat de l’aforament del seu concert “Mano a mano” el primer dia de venda d’entrades

L’Ajuntament de Bunyol i les dues societats musicals locals, el CIMLa Armónica” i la SMLa Artística”, han aconseguit una fita històrica en completar la meitat de l’aforament del concert “Mano a mano” el primer dia en què les entrades han eixit a la venda.

No obstant això, les entrades per a l’extraordinari concert que totes dues formacions protagonitzaran a l’auditori a l’aire lliure del Passeig de Sant Lluís el pròxim 19 d’agost a partir de les 22,30 hores encara es poden aconseguir anticipadament fins a la mateixa vespra de la famosa cita musical; o fins i tot el mateix dia en la taquilla de l’auditori.

Bunyol, 10 d’agost de 2023. De “tot un gran èxit” ha sigut qualificada pel president de la Societat Musical “La Artística de Bunyol, Francisco Blasco, la primera jornada de venda d’entrades per a la 48 edició del concert “Mano a mano” del pròxim 19 d’agost, “després de la qual ja s’ha aconseguit, i en tot just tres hores, omplir pràcticament la meitat de l’aforament de l’auditori a l’aire lliure del Passeig de San Luis que consta d’una mica més de 2.500 localitats”, en paraules del màxim responsable de “La Artística”.

En similars termes s’ha pronunciat la presidenta del Centre Instructiu Musical “La Armónica”, Rosario Pardo, qui ha destacat que s’espera “una entrada rècord a l’auditori enguany”; una circumstància que ha qualificat de “molt il·lusionant per a nosaltres”.

“Ja que és molt reconfortant —ha afegit Rosario Pardo— veure que continua existint aquesta expectació per el ‘Mano a mano’, fins i tot tenint en compte que tampoc és fàcil adquirir les entrades, alguna cosa que ens anima i que ens confirma que realment estem davant un gran espectacle musical”.

“De fet, hi ha hagut gent que el primer dia de la venda ha estat des de les sis del matí fent cua per a comprar una entrada”, com ha destacat Francisco Blasco, “ja que les entrades estan numerades i es distribueixen per zones, sent per tant les que millor visibilitat tenen les primeres que s’esgoten”.

L’alcaldessa i responsable de l’àrea de Bandes de Música del consistori de Bunyol, Virgínia Sanz, ha subratllat que el “èxit en la venda de les entrades que estem aconseguint enguany és sens dubte fruit de la qualitat que les nostres bandes ofereixen, les quals cada edició se superen, concitant cada vegada més atenció dels aficionats a la bona música, la qual cosa demostra la rellevància i la tradició que té el nostre ‘Mano a mano’”.

Un concert ‘Mano a mano’ que és “una de les cites culturals ineludibles que tot aficionat a la bona música de bandes de Bunyol no es vol perdre i amb la qual a més aquest Ajuntament està totalment bolcat”, com ha posat l’accent Virginia Sanz.

Tal com han recordat des de totes dues entitats musicals així com des de l’Ajuntament, les entrades anticipades (que ixen a la venda amb un preu de 15 euros, 3 menys del que costaran en taquilla) podran reservar-se fins a les 14,00 hores del dia 18 d’agost escrivint als següents correus electrònics: Sociedad@laartistica.org o Sociedad@cimlaarmonica.es, així com adquirir-se presencialment encara durant els dies 11, 16 i 18 d’agost a la Sala El Mercat de la localitat, en horari de 19,00 a 21,00 hores; o el mateix dia del concert en taquilla.

La programació del 48 concert “Mano a mano” de Bunyol així com més detalls sobre totes dues formacions musicals protagonistes o els seus directors pot consultar-se en la pàgina web conciertomanoamano.es.

02Venta Mam23
03Venta Mam23
04Venta Mam23

Compartir:

Últimas noticias

Categorías