Search
Close this search box.

CONCERT 140 ANIVERSARI UAM DE NAVAJAS

Aquest pròxim dissabte la Unió Artística Musical de Navajas oferirà un concert molt especial, ja que se celebra el 140 aniversari de la seua fundació en 1881.

La primera notícia escrita que es té sobre la Banda de Música de Navajas apareix en les memòries autògrafes del Reverend Don Màxim Badía Tello, en les quals es llig “El 12 de juny de 1881, Trinidad Ramos, esposa del mestre de música, es va sentir malalta…”. Aquest “mestre de música” era Ramón Lorente, que apareix en les mateixes memòries com a mestre de l’Escola, organista de la Parròquia i director de la Banda de Música. D’uns anys més tard, es compta amb un programa de festejos dedicat a sant Antoni Abat en 1890, en el qual s’esmenta en diverses ocasions a la banda local i al seu director José Roselló, la qual cosa corrobora la llarga trajectòria, tant musical com social, que té la UAM de Navajas. Actualment la componen 43 músics, el seu director actual és Iván Romero, el president Luis Rosalén i compte a més, amb una Escola de Música amb al voltant de 35 educands.

La cita serà el dissabte 7 d’agost en el AMUNA, a partir de les 22.30 hores, amb un atractiu programa de concert, en el qual s’interpretarà el pasdoble dedicat a aquesta Societat Musical pel qual fora director de la Banda Salvador Chulia, “Unió Artística Musical de Navajas”, a més, comptarà la vetlada amb una emotiva sorpresa per als assistents, ja que 140 anys dona per a molta història musical.

CARTEL 140 ANIVERSARIO

Compartir:

Últimas noticias

Categorías