Search
Close this search box.

Concert de Primavera a l’Auditori Germanies de l’Artística Manisense

El pròxim diumenge 30 d’abril a les 12:00 hores, la Banda Simfònica de L’Artística Manisense ofereix el seu Concert de Primavera. Serà a les 12:00 hores a l’Auditori Germanies de Manises, i amb entrada lliure i gratuïta.

La banda, baix la batuta de Bram Sniekers, interpretarà l’obertura Isabella, de Franz von Suppé; The Seafarer (Nautical Rhapsody), de Haydn Wood; la Simfonia 5 1/2, de Don Gillis; Malagueña, d’Ernesto Lecuona; i Marxa Eslava, de Piotr Ílitx Txaikovski.

A més, durant el concert, donarem la benvinguda oficial als músics i músiques que van entrar a formar part de la banda el passat mes de novembre.

Pròximes actuacions

30 d’abril – Concert de Primavera Banda Simfònica de L’Artística Manisense. 12:00 hores. Auditori Germanías de Manises.

19 de maig – Actuació de l’Orquestra en l’Homenatge a Xavier Esteve Catalán dins de la Mostra de Sainets 2023. 22:00 hores. Auditori Germanies de Manises. 22:00 hores. Auditori Germanías de Manises.

3 de juny – Jornada de Portes Obertes de L’Artística Manisense. Passeig Guillermo de Osma de Manises.

18 de juny – Festival de Bandes Juvenils a Aldaia. Banda Juvenil de L’Artística Manisense. 19:30 hores. Organitza: Unió Musical d’Aldaia.

24 de juny – Concert de Sant Joan. Banda Simfònica de L’Artística Manisense. 22:00 hores. Passeig Guillermo de Osma de Manises.

14 de juliol – Festival de Bandes Ciutat de Manises. 21:30 hores. Passeig Guillermo de Osma de Manises.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías