Search
Close this search box.

Concert Nadal 2022 SM L’Entusiasta Benifairó de la Valldigna

El passat dijous 22 de Desembre, es va celebrar a l’Auditori Municipal de Benifairó de la Valldigna, l’audició dels alumnes de l´escola de música ”Pepe Rafaela” de la Societat Musical l´Entusiasta, amb l’actuació primer dels més menuts de l´escola, a continuació els diferents grups instrumentals, i finalment el Concert de la Banda Jove, dirigida per Ferran Cunyat (fotos BANDA JOVE 1 i BANDA JOVE 2).

BANDA JOVE 1
hdr
BANDA JOVE 2
hdr

Una vegada acabats aquests actes, la societat musical benifaironera, a preparat el Concert de Nadal, què es realitzarà el dijous 29 de Desembre, a les 19:30h a l’Auditori Municipal.
Com ja es tradicional amb aquest concert, que serà dirigit pel seu director Carlos Sancho Cantus, l’entitat musical l’Entusiasta interpretarà diferents obres i temes musicals de caràcter nadalenc, amb la participació dels xiquets/es de l’escola de música i finalitzant amb la coneguda Radesky March per a gust i acompanyament del públic assistent.

Recordar que la Societat Musical l’Entusiasta, té previst participar al Certamen Autonòmic de Bandes Diputació, a celebrar el 15 de Gener del 2023, al Palau dels Arts de València, desprès d’haver guanyat el 1er Premi i Menció d´Honor a la Secció Segona del Certamen Diputació de València 2022, celebrat a Llíria. Junt a la banda benifaironera, actuaran l’Unió Musical Vallduxense de la Vall d’Uixò, guanyadora de la Diputació de Castelló i l’Ateneu Musical de Cocentaina, guanyadora de la Diputació d’Alacant.

Bon nadal SM L´ENTUSIASTA

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías