Search
Close this search box.

CONCERT SM L´ENTUSIASTA SOLIDARITAT AMB EL POBLE UCRAÏNÈS

Aquest pròxim dissabte 11 de març, a partir de les 20.00 en l´Auditori Municipal de Benifairó de la Valldigna, se celebrarà el primer concert anual de la SM l´Entusiasta, baix el lema “Concert amb Solidaritat amb el poble Ucraïnès”, què serà dirigit pel director i músic format a l´entitat benifaironera Emilio Ferrando Peris.

Després dels dos premis exitosos aconseguits per l´Entusiasta el passat Octubre al 45é Certamen Diputació de València (Llíria 2022) i al Gener al Certamen Bandes de Música Comunitat Valenciana (València 2023), on la SM l´Entusiasta va aconseguir ambdós certàmens el 1er Premi i Menció d´Honor, baix la direcció de Carlos Sancho Cantus (què deixa la societat, per incorporar-se a la SIUM de Tavernes de la Valldigna), la directiva de la entitat benifaironera, va prendre la decisió de fer un Cicle de Concerts amb directors músics formats a la societat.
Així el primer concert d´aquesta temporada estarà dirigit pel músic format a la casa, Emilio Ferrando Peris, actualment des de el 2005 és catedràtic de clarinet de Conservatori Superior “Joaquin Rodrigo” de València, i també fou al Conservatori Superior de Saragossa i al CS de les llIes Balears. Ostenta la docència amb diversos grups de càmera com el Trio Chalumelaux, Trio Salmoè i és clarinet col·laborador del Grup Instrumental de València i clarinet solista del Grup Enigma Orquestra de Camara de l´Auditori de Saragossa.

En aquest concert solidari, la banda interpretarà obres relacionades amb el poble ucraïnès, amb la què la directiva de la societat al complir-se un any de la invasió d’Ucraïna per les tropes russes, vol sumar-se a la campanya en solidaritat d´aquell poble. En suport de les famílies que han hagut de marxar del seu país fugint de la guerra i de les que han hagut de quedar-se per defendre el seu territori.

Al Al “Concert amb Solidaritat amb el Poble Ucraïnès”, la banda dirigida per Emilio Ferrando, interpretarà entre altres els pasdobles Valencianeta y El Fallero, a més del Concert per a Saxo Alto de Ronald Binge (solista Martí Fenollar), Renaissance Suite de Franco Cesarini, Ukrainain Rhapsody de Franco Cesarini, Cuadros para una Exposición (Le grande porto de Kiev) de Modeste Moussorgsky.
Aquest concert ha estat organitzat per la directiva de la SM l´Entusiasta i compta amb el patrocini i la col·laboració de l´Ajuntament de Benifairó de la Valldigna.

Benet Peris

Dtor EMILIO FERRANDO PERIS

Compartir:

Últimas noticias

Categorías