Search
Close this search box.

Dunia Pérez, nova directora de la Banda Jove de l’Ateneu Musical de Cullera

Naix a Alcoi en 1971, on inicia els seus estudis musicals de solfeig, piano i posteriorment d’harmonia, contrapunt i composició amb el compositor Javier Darias.

L’any 1991 obté el títol de professora de piano en el Conservatori Superior “Joaquín Rodrigo” de València finalitzant posteriorment els estudis superiors en les especialitats de pedagogia, solfeig, direcció de cors i musicologia al mateix temps que obté el títol de professor de composició amb Amando Blanquer.

L’any 1994 l’Ajuntament d’Alcoi li concedeix la beca “Antonio Pérez Verdú” per a estudiar composició i direcció d’orquestra en el Real Conservatori Superior de Madrid.

L’any 1996 finalitza els estudis superiors de composició amb Antón García Abril i Zulema de la Cruz. En 1997 acaba els estudis de direcció d’orquestra amb Enrique García Asensio, obtenint el Premi Final de Carrera.

Ha dirigit diverses agrupacions musicals entre les que cal destacar: Unió Musical d’Alcoi; Ateneo Musical de Cullera; Ateneu Musical de Cocentaina; Banda Municipal de Castelló; Banda Municipal de Madrid; Orquestra Ciutat d’Elx; Jove Orquestra Nacional d’Espanya; Orquestra de RTVE; Orquestra Simfònica d’Extremadura; Grup de Música Contemporània del Real Conservatori Superior de Madrid, Jove Orquestra Alcoiana (JOA), entre altres.

Ha sigut directora titular de les següents agrupacions: Cor del Perpetu Socorro de Madrid; Grup de Música Contemporània Aula 3; Orquestra Santa Cecilia de Madrid ; Banda Municipal de Badajoz ; Banda “Lira Saguntina” de Sagunt.

Com a compositora té diferents obres estrenades i gravades per a RNE.

Sempre ha compaginat la direcció amb l’ensenyament.

Actualment és professora de cor en el conservatori professional de música “Rafael Talens Pelló” de Cullera.

Des de fa un any pertany a l’orquestra de la Societat Ateneo Musical. A més en Abril va dirigir l’orquestra Caosmos dins de l’homenatge a Emili Renard, gran amic de la Directora.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías