Search
Close this search box.

El jurat declara desert el premi del II Concurs de composició de la província d’Alacant

El jurat del II Concurs de Composició de la província d’Alacant per a banda de música amb finalitats pedagògiques, concurs convocat per la FSMCV amb el patrocini de la Diputació d’Alacant, ha decidit per unanimitat declarar desert el premi en considerar que les obres presentades no aconseguien el nivell mínim exigible en el plànol pedagògic o musical exigit a les bases.

Aquest premi, que celebrava aquest any la seva segona edició, té com a objectiu la promoció de composicions dirigides als grups instrumentals de vent que funcionen en la majoria d’escoles de música de les societats musicals (banda de l’escola, banda de educandos, banda juvenil, etc.) i que tenen en comú el caràcter formatiu dels seus components i un nivell tècnic comprès aproximadament entre 3er i 4t d’Ensenyaments Elementals.

Tal com estableixen les bases del concurs, la composició presentada havia d’estar enfocada a ser un projecte pedagògic i tindre una durada mínima de entre sis minuts i deu minuts.

El jurat d’aquest any ha estat compost per Pablo Marqués Mestre, Santiago Quinto Serna (compositor alacantí, premiat en la I edició del concurs) i Mª José Hernández Micó, i ha estat presidit per Ramón Mas, en representació de la FSMCV. A la resolució del premi també ha acudit la directora del CEFIRE d’Orihuela, Susana Miralles.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías