Search
Close this search box.

La S. M. « La Constància » de Moixent presenta el seu VII Curs i Concurs de Direcció de Banda

La S. M. “La Constància” de Moixent ha presentat el seu VII Curs i Concurs de Direcció de Banda, que tornarà a estar dirigit per José Alberto Pina. Compositor d’èxit, director titular de la banda d’esta societat musical i director convidat en nombroses formacions de prestigi, José Alberto Pina és tota una referència en el panorama bandístic nacional i internacional.

Quan se celebra el VII Curs i Concurs de Direcció de Banda?

El curs i concurs es desenvoluparà entre el 2 i el 5 de juliol de 2024 a Moixent (València) i, juntament amb la resta de continguts del curs, l’alumnat realitzarà pràctiques de direcció diàries al capdavant de la banda de la S. M. “La Constància”. A més, l’alumnat es posarà al capdavant de la banda per a oferir un gran concert final obert al públic gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Moixent.

Un convidat excepcional

Una de les grans novetats de l’edició de 2024 serà la participació de José Vicente Vivo, docent i especialista en neuroeducación, amb una àmplia experiència investigadora i divulgadora en àmbits com la intel·ligència emocional, les metodologies d’ensenyament actives i l’ús de ferramentes digitals en entorns educatius. Les seues aportacions, sens dubte, suposaran un gran valor afegit per a l’alumnat del curs.

Un format d’èxit

La col·laboració entre la S. M. “La Constància”, José Alberto Pina i l’Ajuntament de Moixent es remunta a 2018, quan es va celebrar la primera edició del curs i concurs. Al llarg dels anys, este format s’ha consolidat com una de les grans cites de l’estiu per a tots aquells músics que desitgen formar-se en el fascinant món de la direcció de banda, independentment de la seua experiència prèvia

Compartir:

Últimas noticias

Categorías