Search
Close this search box.

La Unió Artística Musical de Navajas celebra Santa Cecilia

La UNIÓ ARTÍSTICA MUSICAL DE NAVAJAS celebra aquest pròxim cap de setmana la festivitat de Santa Cecilia, la festa de la música que celebrem, cada any, per a homenatjar a tot el col·lectiu que forma part d’aquesta Societat Musical.

“Són tres dies de trobada, fraternitat i celebració, la música és aqueix element tan necessari per a mantindre a un poble viu i aquesta Societat Musical així ho desitja, treballant per a oferir música fent feliç a les persones de Navajas, compartint cultura i germanor musical” assenyala Luis Rosalén, president de la UAM de Navajas.

“Enguany comptem amb la incorporació d’una nova música, es tracta d’Elena Viñado amb el saxofon, i el nomenament com a sòcia d’honor de Luisa Escrig. D’altra banda, en el concert participaran alumnes/as de l’Escola de Música amb la posada en escena de Safari del compositor valencià Ferrer Ferran i el desig de donar participació als quals en un futur puguen formar part de la nostra Banda”.

El programa d’actes el conforma:

Divendres 01 de desembre de 2023

A les 20:00 hores: Cercavila i ronda pels bars del poble.

A les 22.00 hores: Sopar de sobaquillo per als socis, músics, pares i educands en el Amuna.

Dissabte 02 de desembre de 2023

A les 19:00 hores: CONCERT de SANTA CECILIA a l’Amuna.

05

A les 21.30 hores: Sopa “Bufet” i festa en el Amuna.

Diumenge 03 de desembre de 2023

A les 09:00 hores: Diana i Xocolatà.

A les 12.00 hores: Cercavila de recollida de la nova música que s’incorpora a la Banda, Elena Viñado Sanz i acte de reconeixement a la Sòcia d’Honor de la Societat Musical, Luisa Escrig Villalba.

A continuació, es realitzarà la tradicional “Foto de Record Santa Cecilia 2023”.

A les 14:00 horas: Menjar de Germanor, servida en el Restaurant “Altomira”.

04

Compartir:

Últimas noticias

Categorías