Search
Close this search box.

La Unió Musical I Artística de Sax celebra Santa Cecilia

Els diferents actes tindran lloc del 12 al 26 de novembre.

Com cada any, la Unió Musical i Artística de Sax celebrarà durant el mes de novembre diferents actes en honor a Santa Cecilia, patrona de la música. Per a aquest 2022, l’agrupació saixenca ha preparat un programa variat que s’estendrà del 12 al 26 de novembre.

El dissabte 12 de novembre a la Ciutat Esportiva de Sax es realitzaran partits de futbol, bàsquet i pàdel, mentre que el diumenge 13 serà un dia de convivència en el qual tindrà lloc el concurs de gatxamigues, un posterior esmorzar i el menjar de germanor.

Un dels plats forts de les celebracions esdevindrà el dissabte 19 de novembre. A les 18:00h, la banda d’educands de la Unió Musical oferirà un entretingut concert en el Teatre Cervantes, sota la batuta del seu director, Daniel Antolín Compañ.

Els joves músics interpretaran les següents obres: «¡De Madrid al cielo!», «Celtic Air and Dance», «Highlights from Harry Potter», «Return of the Vikings», «Blue Overture», «A Discovery Fantasy», «Mi nuevo amigo».

          L’esdeveniment anirà en benefici de la Associació Alacant per a la Lluita Contra el Càncer(seu local Sax) i les entrades, a la venda en Fleca Avelina, la seu saixenca de l’Associació Alacant per a la Lluita Contra el Càncer i el local de la Unió Musical, suposaran un donatiu de 3€.

          La recollida de nous músics serà el diumenge 20 de novembre. Arrancarà a les 09:30h des de la Unió Musical i Artística de Sax i, a les 11:30h, l’Acte del Predicador. La Missa en honor a Santa Ceciliacomenzará a les 12:00h i anirà seguida del lliurament de lires de plata i l’habitual vi d’honor en el local social.

Per a concloure les celebracions, el dissabte 26 de novembre a les 17:30h la banda simfònica de la Unió Musical oferirà el seu tradicional concert en honor a Santa Cecilia, a més del Sopar de Germanor.

Per a més informació, visiten la nostra pàgina web: www.unionmusicalsax.es

Gabinet de Comunicació

Unión Musical y Artística de Sax

Compartir:

Últimas noticias

Categorías