Search
Close this search box.

La Unión Musical Artística de Sax presenta este dissabte als seu nous músics en el concert de Santa Cecília

Saix, 24 de noviembre de 2016

La Societat Unión Musical y Artística de Sax celebra este cap de setmana l’acte central de la festivitat de Santa Cecília, patrona de la música. Serà amb un concert que tindrà lloc este dissabte 26 de novembre a les 17:30 hores en el Teatre Cervantes de Saix.

El director titular de la banda, Pedro Lara, ha preparat un programa amb música d’autors de la Comunitat Valenciana com Rafael Mullor, Santiago Quinto, Ferrer Ferran i Óscar Navarro, totes elles estrenes per a la banda saixenca. Entre les peces que s’escoltaran al concert es troben la Rapsodia Hernandiana, un ballet per al poeta Miguel Hernández compost pel mestre Santiago Quinto, o l’obra El Olimpo de los dioses, una espectacular suite del compositor novelder Óscar Navarro. A més, s’estrenarà el pasdoble de Ferrer Ferran titulat Visi la modista.

Abans del concert, la banda donarà la benvinguda de manera oficial als sis músics que s’incorporen enguany a la família de la Unión Musical i que fóren recollits en les seues cases el diumenge pels seus companys. Es tracta de Carla Navarro (flauta), Antonio Payà i Mª Isabel Peñataro (clarinets), Sara Gorreta (saxo) i Antonio Fernández-Luna i Rodrigo Ochoa (trombons). A més, a l’intermedi es realitzarà el tradicional sorteig de regals donats pels comerciants de Sax a l’Agrupació Santa Cecília, amb el qual es recaptaran fons per ajudar a la banda.

Després, músics, familiars i simpatitzants de la banda disfrutaran d’un sopar de germanor, que enguany es realitza en el local de la Comparsa de Turcos.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías