Search
Close this search box.

Macroconcert “ESCOLA CANTA”

El divendres 7 de juny a les 19.30h se celebrarà per primera vegada a Xàtiva un MACROCONCERT “ESCOLA CANTA” organitzat per l’Ajuntament de Xàtiva, l’Escola de Música La Vella i la Societat Musical La Primitiva Xativina juntament amb 8 col·legis de la ciutat en el Camp de Futbol Murta de Xàtiva entrada lliure.

La nostra Senyora de la Seu, CEIP Jacinto Castañeda, CEIP Attilio Bruschetti, CEIP Martínez Bellver, Col·legi La Immaculada, CEIP Taquígraf Martí, CEP Gozalbes Vera i Col·legi Claret, amb uns 600 alumnes, la Banda Juvenil de la Primitiva Xativina amb 50 músics i l’Escola de Música La Vella amb 10 alumnes que realitzaran el teatre.

“*Escolarts Escola Canta” és un projecte de caràcter musical i escènic que pretén recolzar en els Plans de Normalització Lingüística de cada escola. És, per consegüent, una iniciativa pensada per a potenciar l’ús social del valencià com a ferramenta de convivència mitjançant la interpretació i representació d’una cantata, una obra musical i escènica creada a propòsit per al projecte educatiu.
La Cantata gira en torn als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l’Agenda 2030, tractats des del món fantàstic de les superheroïnes i dels superherois.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías