Search
Close this search box.

Torna el Festival de Bandes “Virgen de los Frutos” amb la participació de les bandes de Jumilla i Sax

La Unió Musical i Artística de Sax rebrà a l’Associació Jumillana Amics de la Música dissabte que ve 16 de setembre a les 22.00 hores en la Plaça Major de Sax.

La Unió Musical i Artística de Sax celebrarà dissabte que ve 16 de setembre a les 22:00 hores en la Plaça Major de Sax el tradicional festival de bandes dins de la festivitat en honor a la Virgen de los Frutos, organitzat per el Ilm. Ajuntament de Sax.

En aquesta edició, es comptarà amb la participació de la Associació Jumillana Amics de la Música com a banda convidada que, sota la batuta del seu director, Ángel Hernández Azorín, oferiran el següent repertori en la primer part: «La procession du rocio », « The legend of Maracaibo » y «La Leyenda del beso».

Ja en la segona part, la Unió Musical i Artística de Sax, dirigida pel seu director José Antonio Antolín Polo, interpretarà «Enrique López», «Homenatge a Joaquín Sorolla», «Tintín, prisoners of the sun » i l’«Himne Nacional Valencià».

Mitja hora abans del concert, a les 21.30 hores, partirà des del Col·legi Germanes Carmelites un cercaviles que finalitzarà en la Plaça Major.

Per a més informació, visiten la següent pàgina web: www.unionmusicalsax.es

Compartir:

Últimas noticias

Categorías