Search
Close this search box.

Comença la festa de la música, comença Santa Cecília!

El pròxim dissabte 19 de novembre, comencen els actes de Santa Cecília amb la recollida dels nous músics i músiques de L’Artística Manisense. Enguany, tornem a fer actes de germanor, i el mateix dissabte hem organitzat una vesprada de jocs per als més joves: Ping Pong, Rock Band, Escacs, Truc, Parxís, Monopoly, Uno, Rummikub i Fifa. Per a participar, apunta’t a secretaria o al tauler principal del primer pis.

I després, sopar faixat obert a tots els socis i sòcies i membres de les agrupacions, així com als seus familiars. No ho dubteu, prepareu-vos un entrepà i us esperem a partir de les 21:00 hores en el local de la societat musical.

No faltarà tampoc la xocolatà per a l’alumnat de l’escola el divendres 25 de novembre i el passacarrer i missa de Santa Cecília el diumenge 27. Enguany, a l’església de Sant Joan Baptista, i amb la participació del nostre Cor Polifònic.

Autobusos y entrades per al Certamen d’Altea

Recordeu que encara podeu reservar el vostre seient d’autobús i la vostra entrada per a vindre al Certamen d’Altea el pròxim 10 de desembre i donar suport a la nostra Banda Simfònica. Podeu apuntar-vos a través del següent formulari o bé acudir a secretaria en horari d’atenció (de dilluns a divendres, de 10:00 a 13:00 i de 16:00 a 20:00). Recordeu, que una vegada omplit el formulari, cal que passeu per secretaria a efectuar el pagament fins al dia 25 de novembre.

Els autobusos són gratuïts per a les persones associades, i tots (tant socis com no socis) poden adquirir l’entrada amb descompte sobre el preu de taquilla si ho feu a través de L’Artística Manisense.

Declaració de zona catastròfica

Des de l’Ajuntament de Manises han demanat col·laboració a L’Artística Manisense per a fer difusió de la sol·licitud de declaració de zona catastròfica del municipi després de l’episodi de DANA que es va viure el passat cap de setmana. Si us heu vist afectats per les pluges, trobareu informació sobre com procedir i amb qui contactar ací.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías