Search
Close this search box.

La Jove Orquestra Simfònica de la FSMCV tancarà el Congrés Internacional de Directors organitzat per Conductors Guild el divendres 13 en el Conservatori Municipal José Iturbi de València

Aquest pròxim divendres, 13 de gener, la Jove Orquestra Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana oferirà el seu segon concert de l’any, després del qual van donar diumenge passat a Paiporta per a celebrar el vinté aniversari de la Jove Orquestra de la Unió Musical de Paiporta, en una cita històrica ja que el concert servirà per a tancar el Congrés Internacional de Directors d’Orquestra, el congrés anual que organitza la International Conductors Guild i que per primera vegada se celebra a Espanya, amb la col·laboració de Berklee València i AESDO (Associació Espanyola de Directors d’Orquestra).

WhatsApp Image 2023 01 08 at 19.11.11 1
Foto: Miguel Ángel Calvo

La Jove Orquestra interpretarà algunes de les peces incloses ja en la seua última gira que va finalitzar en el mes de setembre passat en el Teatre Monumental de Madrid amb la Quarta Simfonia de Tchaikovsky i peces de Canteloube per a les quals comptaran amb la mezzosoprano Lorena Valero. A més, Cristóbal Soler anunciava fa poc en declaracions per a les xarxes de la FSMCV que “entre els bises hi haurà alguna sorpresa”.

El concert començarà a les 19:30h a la sala José Roca del Conservatori Municipal José Iturbi de València. L’entrada és gratuïta fins a completar aforament.

En definitiva, una ocasió única per a gaudir dels nostres joves talents.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías