Search
Close this search box.

Resultat del VI Curs i Concurs Internacional de Direcció de Banda

La setmana passada vam celebrar la 6a edició del Curs i Concurs Internacional de Direcció de Banda organitzat per la S. M. “La Constància” i dirigit pel nostre director titular, José Alberto Pina, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Moixent.

Es tracta d’un format més que consolidat i que cada any acosta a Moixent a figures emergents en el món de la direcció de banda, així com músics professionals que volen continuar formant-se. Enguany, ens han visitat participants arribats des de les províncies de Ciudad Real, Albacete, Múrcia, Tarragona, Castelló i València, així com hem comptat amb la presència d’un alumne procedent de Portugal.

Aquesta ha sigut una edició marcada per l’elevat nivell dels participants que no ha fet gens fàcil el desenllaç del Concurs de Direcció. Finalment, en la votació realitzada entre els músics de la Constància, ha sigut triat com a guanyador José Ángel Palazón Manzanares.

Des de la S. M. “La Constància”, felicitem a José Ángel i a la resta de participants per la gran faena realitzada i agraïm a José Alberto Pina el seu esforç per a fer possible una nova edició d’aquest reeixit Curs i Concurs Internacional de Direcció.

Fins a l’any que ve!

Compartir:

Últimas noticias

Categorías