Search
Close this search box.

Convocatòria de subvencions destinades a accions i programes per a l’educació intercultural i en valors, 2023-2024

Finalitat

Esta convocatòria té com a objectiu específic incentivar el desenvolupament d’accions i programes educatius que afavorisquen la vinculació entre l’educació formal i no formal i que potencien l’assoliment dels valors ètics i morals necessaris per a desenvolupar una ciutadania compromesa amb l’entorn.

Criteris per a determinar la quantia individual de la subvenció econòmica

La quantia individualitzada de la subvenció concedida a cada acció o programa serà la que resulte de multiplicar la puntuació obtinguda en la valoració de l’acció o programa pel valor punt prèviament determinat. El valor punt serà el que resulte de dividir la dotació màxima destinada a les entitats en esta convocatòria, entre la xifra que resulte de la suma de totes les puntuacions de les accions o programes presentats. L’import de l’ajuda individual per a accions i programes no podrà superar els 30.000.

Termini i llocs de presentació

La presentació de les sol·licituds es farà per registre electrònic, en la seu electrònica de la Generalitat https://sede.gva.es. A este efecte, es concedirà un termini de deu dies hàbils a comptar des de l’endemà de la publicació d’esta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

L’enllaç a la seu electrònica per a la presentació telemàtica de les sol·licituds es publicarà en la pàgina web de la Conselleria d’Educació, Cultura, Universitats i Ocupació: https://ceice.gva.es/es/web/innovacion-educacion/convocatorias-de-proyectos-deinnovacion

La presentació telemàtica requerirà que la persona sol·licitant dispose de sistemes d’identificació i firma electrònica acceptats en la seu electrònica de la Generalitat.

Adjuntem bases, resolució i extracte de la convocatòria:

Bases accions i programes educació intercultural

Resolució de la convocatòria

Extracte de la convocatòria

Compartir:

Últimas noticias

Categorías