Search
Close this search box.

Caixa Popular i la FSMCV s’uneixen per a impulsar projectes socials en les societats musicals

Caixa Popular i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) han signat hui un conveni de col·laboració amb la finalitat d’impulsar iniciatives relacionades amb les persones majors pertanyents a les Societats Musicals federades, reforçant així una línia de treball encaminada a impulsar el compromís social i els valors que comparteixen totes dues entitats.

L’acord de patrocini ha sigut rubricat per Rosendo Ortí, Director General de Caixa Popular, i Daniela González, Presidenta de la FSMCV, i es prologarà fins a l’any 2026.

Captura de pantalla 2023 10 05 a las 13.38.06

D’esta manera, totes dues entitats conflueixen en la seua vocació de promoure, protegir i difondre la cultura i les tradicions valencianes materialitzades per les societats musicals, presents en la pràctica totalitat de municipis del nostre territori, enfortint així un projecte que naix de l’associacionisme i que afona les seues arrels en la nostra societat.

En paraules de Rosendo Ortí, Director General de Caixa Popular: “Amb aquesta aliança Caixa Popular demostra que és l’entitat financera que està al costat de la societat valenciana i que promou la seua cultura i tradicions. Les societats musicals, presents als nostres pobles i barris, són un clar exemple d’aquesta riquesa cultural per la qual treballa la FSMCV’.

Per a la presidenta de la FSMCV, Daniela González, “aquest acord suposa un gran suport a la nostra línia estratègica de reforçar i visibilitzar el vessant social del nostre col·lectiu, integrat per 547 societats musicals on les persones majors exerceixen un rol destacat, que sens dubte veurem reconegut per mitjà d’aquest projecte. Comptar amb la col·laboració de Caixa Popular en aquest sentit ens permet continuar treballant en el foment d’aquests valors que ens representen com a col·lectiu”.

Captura de pantalla 2023 10 05 a las 13.38.16

‘Majors i Música’

Sota el lema ‘Majors i Música’el projecte impulsat per Caixa Popular i la FSMCV pretén visibilitzar i posar en valor el treball, el compromís i la dedicació d’aqueixa gran massa social de persones majors que integren les societats musicals de la Comunitat Valenciana, un moviment artístic, educatiu i social reconegut únic en el món, entre altres factors, per la capacitat innata d’unir generacions entorn de la música. No en va, la FSMCV compte entre els seus membres amb societats musicals compostes íntegrament per persones majors, al mateix temps que cada vegada més societats musicals compten entre les seues unitats artístiques amb bandes de majors o sènior.

D’aquesta manera, prenent la música com a fil conductor, aquest projecte conjunt entre Caixa Popular i FSMCV inclourà iniciatives com a concerts i altres activitats que permeten reconéixer la importància d’aquest col·lectiu en la societat, fomentant valors propis com la intergeneracionalidad, la inclusió social o la capacitat natural per a integrar persones.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías