Search
Close this search box.

Nou curs en el Centre d’Estudis: Plantejant projectes ERASMUS per als centres educatius de la FSMCV

El Centre d’Estudis de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), ha organitzat una nova activitat formativa dins de la programació anual habitual.

Jornada: Plantejant projectes erasmus per als centres educatius de la FSMCV La jornada, que està dirigit al professorat de les escoles de música i dels centres autoritzats de les Societats Musicals Federades a la FSMCV, s’impartirà presencialment el dia 8 de maig de 2021 al Castell d’Alaquàs en horari de matí i vesprada

Places i Termini d’inscripció:

Les inscripcions a la jornada romandran obertes fins al divendres 23 d’abril de 2021 i la jornada disposarà de 35 places que seran seleccionades per ordre d’inscripció.

Preparació de la interpretació musical

La jornada tindrà com a objectius:

  1. Aprendre a elaborar un projecte amb èxit
  2. Conèixer les fites i cicle de vida del projecte
  3. Conèixer estratègies per a la gestió administrativa i comptable dels projectes Erasmus+ KA1 y KA2; Mobility Tool+.
  4. Conéixer eines per a la comunicació amb els socis del projecte
  5. Aprendre sobre la justificació d’un projecte Erasmus+ KA1 i KA2

Destinat a:

Professorat d’orquestra o conjunt instrumental de les escoles de música i dels centres autoritzats de les Societats Musicals Federades a la FSMCV

Certificació

Amb posterioritat al curs es farà lliurament de certificat acreditatiu per part de la FSMCV, i a més, els assistents al curs que siguen professors de centres autoritzats, conservatoris, escoles de música i centres d’ensenyament primari o secundari de la Comunitat Valenciana, o graduats que estiguen inscrits en alguna de les borses de treball de la Conselleria d’Educació, obtindran una certificació emesa per la Conselleria d’Educació.

Profesorat

Elisabeth Carrascosa

El professorat estarà format per Elisabeth Carrascosa.

Doctora en educació musical per la Universitat Estatal de Campinas (UNICAMP), São Paulo, el Brasil. Ha sigut coordinadora pedagògica d’un dels projectes socioculturals més importants d’Amèrica Llatina, el Projecte Guri de l’estat de São Paulo.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías