Search
Close this search box.

III Concurs de composició de la província d’Alacant per a banda de música amb finalitats pedagògiques

Actualització: Guanyadors

La FSMCV i la Diputació d’Alacant premien a José Luis González al III Concurs de Composició per a banda de música amb finalitats pedagògiques. L’obra del compositor valencià “Princeses desconegudes” ha sigut la seleccionada pel jurat entre les 6 presentades en la present edició.

José Luis González va ser Premi Euterpe de la Música i és professor de percussió de l’Orquestra Simfònica i Cor de RTVE.


Per tercer any consecutiu, la FSMCV convoca el Concurs de Composició de la província d’Alacant per a banda de música amb finalitats pedagògiques. L’objectiu d’este concurs, convocat per la Federació en virtut del conveni firmat amb la Diputació d’Alacant, és la promoció de composicions dirigides als grups instrumentals de vent que funcionen en la majoria d’escoles de música de les societats musicals (banda d’escola, banda d’educands, banda jove, etc.) i que tenen en comú el caràcter formatiu dels seus components i un nivell tècnic comprés aproximadament entre 3er i 4t d’Ensenyances Elementals.

Com s’estableix a les bases del concurs, la composició estarà enfocada a ser un projecte pedagògic i haurà de tindre una durada mínima de sis minuts i una màxima de deu.

Poden participar en el concurs tots els compositors i compositores que ho desitgen, amb independència de la seua província de residència.

El termini de recepció de les obres finalitzarà el 10 d’octubre de 2017, donant a conéixer la decisió del jurat abans del 10 de novembre.

S’estableix un únic premi indivisible dotat amb 4.000 euros, concedit amb el suport de la Diputació d’Alacant.

Amb la finalitat de promoure la difusió de les obres guardonades, cal destacar que el autor o autora de l’obra guanyadora autoritzarà a les bandes juvenils de les Societats Musicals a interpretar la seua composició en el marc del Festival Música i Família organitzat per la FSMCV.

Les candidatures es remetran per correu postal o es presentaran en mà a les oficines de la FSMCV (Carrer Sorní, 22-1º. 46004 València) en el següent horari: fins al 15 de setembre de dilluns a divendres de 9:00 a 15:00. A partir del 18 de setembre, de dilluns a divendres, de 9:30 a 14:30 i de 16:00 a 20:00.

Qualsevol dubte al voltant del present concurs serà atés a través del correu electrònic en l’adreça fsmcv@fsmcv.org.

DESCARREGA LES BASES.


Concurs organitzat per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana amb la col·laboració de l’Excel·lentísima Diputació d’Alacant.

logo diputacion alicante 2018

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías