Search
Close this search box.

Nou director de la SUMA de Sax

José Antonio Antolín assumeix la batuta de la Unió Musical de Sax a partir del 30 d’agost. El músic saixenc s’incorporarà com a director titular de la banda després de la marxa de Pedro Lara el passat mes de juny.

 

Antolín és un gran conegut de la societat, ja que va inicià en la banda saixenca els seus estudis de trompa i ha participat amb ella moltíssims anys en certàmens i tot tipus de concerts i actuacions.

 

Actualment és professor de trompa en el Conservatori Professional de Música «Ana María Sánchez» d’Elda, i ha estat director de l’escola i de la banda Societat Unió Musical Algueñense de l’Alguenya i ho és actualment de la Societat «La Esperanza» de Sant Vicent del Raspeig. Amb estes formacions ha aconseguit importants premis en diferents certàmens, a nivell provincial i autonòmic.

 

Ha treballat amb directors com Yuri Temirkanov, López Cobos, Aldo Ceccato, Helmuth Rilling, Fruhbeck de Burgos, Tamas Vasari o Alain Lombard, entre d’altres, i és fundador del quintet de vent clàssic «Sevilla Wind Quintet».

 

Amb la incorporació de José Antonio Anolín, la Unió Musical de Sax inicia una nova etapa en la que espera comptar amb el suport de socis i simpatitzants.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías