Search
Close this search box.

La FSMCV presenta els cursos de formació sobre Soundcool i Competències TIC per a professors de les escoles de música

València, 13 de desembre del 2016

Curs de creació musical col·laborativa (Soundcool)

L’objectiu d’aquest curs de 20 hores és la formació del professorat d’educació musical per a la competència en la creació musical col·laborativa mitjançant l’ús de l’aplicació Soundcool.

Els continguts inclouen la introducció al programa, els requisits tècnics per a la posada en marxa, aportacions des de la creativitat i propostes metodològiques.

Adolf Murillo es el profesor que Adolf Murillo és el professor que impartirà el curs, doctor en educació, assessor del CEFIRE de Xàtiva i professor del Màster de Música de la Universitat Politècnica de València, amb diversos premis de didàctica, pedagogia i innovació educativa a les esquenes.

El curs es realitzarà a l’IES Arabista Ribera de Carcaixent els dies 14, 21 i 28 de gener i l’11 de febrer de 2017, de 9 a 14h.

Pots consultar més detalls sobre el curs i accedir al formulari d’inscripció amb aquest enllaç.

Curs Millorem la Competència TIC a la Xarxa de Centres Educatius de la FSMCV

L’objectiu d’aquest curs és la millora en la competència TIC a l’aula de música a partir de propostes, estratègies i recursos que permeten millorar sistemàticament proporcionant eines i metodologies útils a l’aula.

Els continguts inclouen la formació sobre la plataforma d’aprenentatge online Moodlela creació de blogs per a l’aula, el tractament i edició d’arxius i formats d’àudio, eines tecnològiques socials per a compartir (Youtube, Goear, Dropbox…), eines de creació musical online i elaboració de materials atractius per a l’aula.

Els professors que impartiran el curs són Jesús Debón Alcodori, compositor, pianista i autor de bona part de les propostes musicals que acompanyen els llibres de text d’educació infantil i primària, amb àmplia experiència en la formació de professorat d’educació musical; i Remigi Morant, doctor en Educació (Didàctica de la música) i professor del Departament de Didàctica de la Expressió Musical de la Universitat de València.

Pots consultar més detalls sobre aquest curs i accedir al formulari d’inscripció en este enllaç..

Compartir:

Últimas noticias

Categorías