Search
Close this search box.

[:es]Culturarts publica el borrador del Acta de Valoración de las ayudas a las SSMM para la compra de nuevos instrumentos[:]

València, 12 de desembre del 2016

CulturArts ha publicat l’esborrany de l’acta de la Comissió Tècnica de Valoració de les ajudes destinades a la compra i reposició d’instruments musicals per part de les societats musicals de la Comunitat Valenciana per a l’exercici 2016.

La Comissió Tècnica ha valorat les 162 sol·licituds rebudes d’acord amb el barem que es va aprovar a la resolució de la convocatòria, i que tenia en compte els següents criteris:

  • el projecte de l’adquisició fins a un màxim de 75 punts;
  • l’interés cultural del projecte d’adquisició fins a un màxim de 25 punts; i
  • la grandària de la població, per trams pel que fa al número d’habitants.

Els projectes presentats havien de sumar un mínim de 80 punts per a ser tinguts en compte, tal i com es va aprovar a les Bases Reguladores. Les ajudes constitueixen el 50% de la sol·licitud presentada per a les societats musicals que han obtingut al menys 89 punts, adjudicant-se un total de 214.896,29 € dels 215.000 € disponibles.

La Comissió Tècnica ha acordat també crear una borsa de reserva amb totes les societats musicals sol·licitants que han obtingut 88 punts, que són un total de 13, i que quedaran com a suplents per als supòsits de falta de justificació dels titulars, minoracions o anul·lacions que puguen produir-se en el període de justificació.

Queden excloses de les ajudes totes les societats musicals que han obtingut menys de 87 punts, per falta de disponibilitat econòmica. Així mateix, altres societats musicals han estat excloses per no pertànyer a la FSMCV o per no presentar la sol·licitud en temps i forma.

Podeu consultar l’esborrany de l’acta amb el llistat de societats musicals beneficiàries i excloses del procés al següent enllaç: http://ivm.gva.es/cms/

 

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías