Search
Close this search box.

Les Escoles de Música de les Societats Musicals Valencianes

Juliol de 2014.

La publicació editada pel Centre d’Estudis de la FSMCV correspon a la tesis “Perspectives docents de les escoles de música de les societats musicals valencianes: història, present i futur” del professor Remigi Morant Navasquillo.

Aquesta tesi va ser dirigida per les doctores Mª Amparo Porta i Mª Reina Fernández que va ser llegida a la Universitat Jaume I de Castelló el 14 de març de 2013. A més el seu autor, Remigi Morant Navasquillo, ha obtingut el Premi Extraordinari de Doctorat.

Treball que aborda l’evolució i transformació de l’educació musical i, per extensió, de les escoles de música en els últims 20 anys.

Remigi Morant Navasquillo és Doctor en Educació (Didàctica de la música) per la Universitat Jaume I de Castelló, professor del Departament de Didàctica de l’Educació Musical de la Universitat de València i assessor educatiu de la FSMCV. Ha treballat com a assessor de formació del professorat de música en ensenyament no universitari 15 anys en la xarxa de CEFIREs de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana. També ha dirigit durant 20 anys diverses bandes i escoles de música de la província de València. És músic de la Societat Musical Instructiva Santa Cecilia de Cullera i Vicepresident de la Societat Unió Musical Santa Cecilia de Barx. Ha sigut President Comarcal de la FSMCV a la comarca Safor-Valldigna i actualment és vicepresident primer de la FSMCV.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías